ZENITH’TEN, CENEVRE ‘GRAND PRIX’ ÖDÜLLÜ PİLOT BIG DATE SPECIAL

El işçiliğinin kusursuz örneği ve tarihin en önemli saat üreticilerinden Zenith, Pilot serisinden Big Date Special saatlerini Zenith tutkunlarının beğenisine sunuyor. Prestijli Cenevre ‘Grand Prix’  ödüllerinde “Küçük İbre” ödülünü kazanan Pilot Big Date Special, Zenith’in en önemli miraslarından biri olma özelliğini taşıyor.

 

Hayatın özgür ruhlarına hayat dolu bir övgü olan Zenith Pilot Big Date Special saatleri, saatçilikte yaşanan eşsiz bir değişimi temsil ediyor. Yüksek rakım ve sıcaklıklar, hızlı ısı değişimi ve manyetik alanlar gibi havacılıkta karşılaşılan sayısız riski göz önüne alan Zenith, Big Date Special ile ideal bir Pilot saatini meraklılarıyla buluşturuyor. Seyahatlerde ihtiyacınız olan her şeye sahip olan bu saat, üstün performansı ve göz alıcı tasarımıyla herkesin dikkatini çekiyor.

Havacılar Güvenle Tercih Ediyor

Zamanının büyük bir bölümünü seyahatlerde geçiren, gündüz ve akşam programı oldukça yoğun dakik kişilerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermesi için özel üretilen Zenith Pilot Big Date Special saatlerini havacılar da güvenle tercih ediyor. 1960’ların başlarında İtalyan Hava Kuvvetleri’nin tedarikçilerinden A. Cairelli firması için ürettiği özel kronograftan feyz alan Zenith, tasarımındaki klasik zarafetiyle de vazgeçilmez aksesuarlarınız arasındaki yerini almaya hazırlanıyor.

 

42 mm çapındaki çelik kasaya sahip bu model, mat siyah kadranı ile Zenith tutkunlarını büyülüyor. Tüm parçaları birebir elde işlenen Pilot Big Date Special, safir cam sayesinde kasa arkasında görebileceğiniz 9 pozisyonunda küçük saniye, 3 pozisyonunda 30 dakikalık sayaç, hemen ortalarında ise tarih göstergesine sahip efsanevi makine El Primero 4010’u bulunduruyor.

Makine, kasa ve kadrandanındaki kusursuz işçiliğiyle Zenith Pilot Big Date Special, klasik zarafeti, tasarımı ve erkeksi havasıyla en iddialı modellerden biri olmayı fazlasıyla hak ediyor.

Zenith Pilot Big Date Special Satış Fiyatı: 8.970CHF

Pilot Big Date Special-Dekupe- Erkek- 8.970CHF

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top