Genel

YAZ BİTMEDEN SEN DE “MUTLULUĞA ÇEVİR”

İlkbaharla başlayan güzel havaların en popüler eğlencesi bisiklet, bu yıl da farklı alternatifleriyle sokakların vazgeçilmez rengi olmaya devam ediyor. Dünyanın en iyi bisiklet ve aksesuarlarını meraklılarıyla buluşturan Aktif Pedal ise ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim müjdesiyle sezonda büyük atak yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en önemli bisiklet firmalarından biri olan Aktif Pedal Bisiklet, “bisikletçiler en iyisini hak eder” düşüncesiyle yola çıkarak sloganını “mutluluğa çevir” olarak belirliyor ve bisiklet severleri dünyanın en önemli markalarıyla buluşturuyor. Profesyonel sporcuların da bir numaralı tercihi olan Specialized markası bunlardan biri. Markanın dünyada en çok tercih edilen modelleri, yol, dağ ve şehir bisikleti seçenekleriyle AKTİF Pedal’ın distribütörlüğünde Türk meraklılarıyla buluşuyor. Markanın bir yaşından itibaren farklı yaşlardaki çocuklar için de birbirinden renkli modelleri mevcut.

 Tarza özel bir marka; “Nirve”

 Amerika’da özellikle kadınların vazgeçemediği cruiser tarzı ve erkeklerin çok beğendiği chopper tarzı özel tasarım “Nirve” bisikletleri de Aktif Pedal’ın distribütörlüğünde artık Türkiye’de… “Nirve” bisikletlerinin en önemli özelliği tamamen el yapımı olması ve elbette ünlü tasarımcısı… Amerika’nın en tanınmış kustom-otomobil tasarımcısı Batman’ın Batmobile’ına, Flintstones’un ünlü taş arabasına ve Geleceğe Dönüş filminin zamanda yolculuk yapan özel makinesine imza atan George Barris, Nirve bisikletlerine de hayat veren isim. Kolleksiyonerlerin de tercihi olan marka, düz yollarda ve sahilde özgün tarzıyla pedallamayı sevenler için ideal.

Nirve Pamela 11 66 55 33 22 Nirve 3 Nirve 7 Nirve 14

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir