Genel

Vans’in 2013 Yaz Surf Koleksiyonu raflarda yerini aldı!

Kaliforniya kökenli olan ve ilhamını efsane kaykaycılardan alan Vans, 2013 Yaz Surf serisi ayakkabılarıyla işlevsel ve şık ürünler sunduğu kadar benimsediği sosyal sorumluluk anlayışıyla da karşımıza çıkıyor…

 “Kaykaydan önce surf vardı” anlayışı Surf koleksiyonunun ve Vans’in mirasındaki payının önemini gözler önüne seriyor.

  Surf koleksiyonunun tamamı doğa dostu!  Üretimlerinde geri dönüştürülmüş malzemelerden, doğada çözünebilen su bazlı yapıştırıcı ve boyalara, yüzde yüz kenevir ve geri dönüştürülmüş PET şişelere kadar pek çok doğa dostu materyalin kullanıldığı Surf koleksiyonun eski modelleri kadar yenileri de dikkat çekiyor.

 

  • Chauffette –  Orijinal. İncecik dış tabanla modernize edilmiş tekne ayakkabısı
  • Salinas Flats – Dans ruhunda. Geliştirilmiş taban özelliği ile dümdüz olmasına rağmen çok rahat.
  • Leila Hurst Koleksiyonu –  Otantik. Yabani güvencin deseniyle tek.  

 

 

Leila Hurst Koleksiyonu  hem çok şık hem çok hafif!

 

Vans global surf takımı sörfçüsü Leila Hurst kuşkusuz bir kuş sevdalısı! Leila bu sezon Surf koleksiyonuna kendi güvercin desenlerini tasarladığı ürünlerle dahil oluyor. Bu koleksiyonda Leila’nın tek tutkusu kendi cömert ve uyumlu ruhunu dile getirecek ürünler tasarlamaktı. Leila aynı zamanda, doğanın işleyişindeki mükemmelliğe gönderme yapıyor.

Leila’nın tasarladığı kapsül koleksiyonBixie ile Lania adlı iki modelden oluşuyor. Her iki model de Leila’nın özgür ruhuna ve doğaya itafen güvercin deseni taşıyor.

 

ANA MODELLER:

 

Chauffette denizin mirası…

Erkek versiyonu Chauffeur’ün izinden giden Chauffette; yalın tasarımı ve kullanılan malzeme çeşitliliği ile tekne ayakkabısı çizgilerinin modernize edilmiş bir versiyonunu sunuyor. Chauffette aynı zamanda rahat Vanslite ayak tabanına ve ultra esnek kauçuk dış tabana sahip.

 

Salinas Flat hem düz hem rahat…

 

Modayı izlemeyi seven tüketiciler için, modern silüeti ile yeni Salinas Flat, adımlarına kanat takmak isteyenlerin ilk tercihi olacak! Salinas Flat, Surf koleksiyonu ürünlerin simgesi olan rahatlıktan ödün vermeden şıklık sunuyor. Küçük bağcıkları ve ayağa kolay geçmesi için tasarlanan esnek boğaza sahip olan ayakkabı, çıkarılabilir Vanslite ayak tabanı ile ekstra yumuşaklık sunuyor. Salinas Flat’I bu yaz üç farklı renk ile koleksiyonda bulabilirsiniz.

 

Bixie, yedi farklı renkle geri döndü…

 

Vans’in popüler modellerinden Bixie, yedi yeni renkle geri dönüyor! Daha feminen ve özgün görünümlü bir Slip-On olarak tasarımlanan Bixie hem şık, hem rahat tarzıyla her yerde giyilebiliyor. Seçenekler arasında, ünlü espadrillerden esinlenerek tasarlanmış tabana sahip olanlardan premium kanvas kullanılarak tasarlananlara kadar pek çok seçenek bulunuyor.  

 

 

Mohikan ile bambaşka bir Vans silüetini deneyin…

 

Geleneksel makosen ayakkabılardan esinlenilerek tasarlanmış Mohikan, sadelik ve rahatlığı bir arada sunuyor. Bu yaz Mohikan modeller üç farklı renkle rafları süslüyor.

 

Palisades Vulc hala bir numara!

 

Palisades Vulc, Surf koleksiyonu içinde en popüler model olma özelliğini bu sezon da koruyor.  Sadece kolay giyilmesi değil tasarımında kullanılan malzemelerle de dikkat çeken Palisades Vulc aynı zamanda süper rahat taban Vanslite’a da sahip.

 

 

Rata Lo koleksiyonu renklendiriyor…

 

Rata Lo, erkek koleksiyonundaki Rata Vulc modelinin feminen çizgilerle tasarlanmış hali olarak karşımıza çıkıyor. Sadeliği ve ayağa mükemmel uyumu ile dikkat çekerken tasarımında kullanılan kenevir, su bazlı boya gibi doğa dostu malzemelerle de tüketicinin tercihi oluyor.

vn-0kbb7xz vn-0kbb7y6 vn-0oy67zd vn-0qgdaf1 vn-0sfd0wy

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir