Genel

TCHIBO ZAMANINIZA DEĞER KATIYOR

Tchibo’nun yeni teması “Zamanı Yakala”da sunulan kol saatleri, çalar saatler, duvar saatleri ve aksesuarlar 7 Ağustos’tan itibaren tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa sunuluyor.

 ZamaniYakala

Tchibo, her hafta farklı ürünlerle birbirinden değişik ve pratik ürünler sunmaya devam ediyor. 7 Ağustos Çarşamba günü başlayacak “Zamanı Yakala” teması ile her zevke hitap eden renkli, spor ve klasik saat modellerini müşterilerinin beğenisine sunacak olan Tchibo’da kadınlar ve erkekler için farklı seçenekler yer alıyor. Bu yazın modası renkli silikon saatlerin, yılın trendi roze altını romantizmle buluşturan tasarımların, çelik ve deri kol saatlerinin yanı sıra erkekler için özel olarak tasarlanmış silikon ve çelik modeller temada satışa sunuluyor.

AtilabilirCalarSaat

Tchibo çalar saatleri ile güne mutlu başlayın

Yeni teması “Zamanı Yakala” ile farklı renk ve modellerde çalar saatler de sunan Tchibo’da, Atılabilir Çalar Saat de mevcut. Top şeklindeki çalar saati durdurmak için herhangi bir düğmesine basmak veya yere atmak yeterli oluyor! Orijinal tasarımlı ve sessiz çalışma özelliğiyle değişik renklerdeki silikon çalar saatlerin ve nostaljik guguklu alternatiflerden başka, modern kum saati görünümündeki dijital zaman ölçerin de satışa sunulduğu temayla kahve kapsüllerinin de ortalama yüzde 10 indirimli satışı da başlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir