Genel

Sıcak Yaz Günleri KİP 2013 Yaz Koleksiyonuyla Renkleniyor…

Yaz mevsiminin enerjik ve dinamik ruhu, erkek modasının yenilikçi ve öncü markası KİP’in yaz koleksiyonuna da yansıdı. Renkli ve rahat bir koleksiyona imza atan KİP, bu yaz da şıklığından ve konforundan ödün vermeyen erkeklerin gözdesi olmayı başardı.

 KİP, cesur bir yaz koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kendi furyasını yaratan renkli chino pantolonlar ve yaz günlerinin vazgeçilmez parçası olan keten gömlekler, yaz mevsiminin kavurucu sıcağında da son derece şık ve rahat olabilme farkını moda severlere yaşatıyor. Beyaz, kırmızı, yeşil, turuncu, pembe ve lacivertin canlı tonlarının yanı sıra kadın modasında görmeye alışık olduğumuz neon renkler, KİP’in yaz koleksiyonunda da geniş olarak yer alıyor.

Kip aksesuarlarıyla kendinize cesur ve renkli bir stil yaratın!

 

Koleksiyonun favori parçalarından olan rengarenk loafer ayakkabılar ve birbirinden şık renkli kemerlerle özgür kombinasyonlar oluşturabilirsiniz. Yazın sıcak renklerinden ilham alarak tasarlanmış polo yaka t-shirtler ile birbirinden şık şortlar, moda sever erkeklerin gardırobunda en üst sırayı alıyor. 2013 yaz koleksiyonunda yer alan ince rüzgarlıklar ve renkli denizci anorakları ise serin yaz akşamlarında içinizi ısıtıyor.

 

Sezon ürünlerinde net %50 indirim fırsatı ile modaseverleri mağazalarına bekleyen KİP’te aksesuar ve basic ürünlerde de %30 indirim devam ediyor.

 

Erkek modasını artık KİP Online Shop’tan takip edeceksiniz!

 

Yazın enerjisini koleksiyonunun geniş renk yelpazesine yansıtan, hareketli detaylar ve şık ayrıntılarla uyumlu kombinler yaratan KİP, online shop hizmeti ile erkekleri alışverişe bir tık daha yakınlaştırıyor. Avantajları ve sürpriz fırsatlarıyla erkek moda dünyasına farklı bir bakış açısı kazandıracak olan KİP Online Shop, teslimat süreleri, ürün garanti seçenekleri ve iade koşullarıyla müşteri memnuniyetini esas alıyor. Zengin içeriği, fırsat kampanyaları ve şık kombin önerileriyle vazgeçilmez bir moda rehberi olan KİP Online Shop ile erkek moda severlerin parmak uçlarından gardıroplarına uzanan bir moda serüveni başlıyor…

 

Kip 2013 Yaz koleksiyonundaki şık ve konforlu alternatiflerle, stilinizden ödün vermeden rahat ve son derece renkli bir yaz sezonu sizi bekliyor…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir