MUDO FTS64 İLE TROPİKAL CENNETTE YOLCULUK!

Afrika sıcakları bedeninizi sararken, floresan renkler ve şık tasarımlarla yazın şehre gelişini kutlamaya hazır mısınız? Mudo FTS64 2013 İlkbahar-Yaz sezonunda hiç olmadığı kadar renkli ve enerji dolu!

                                                                        

Renklerin Enerjisi!

 

Sahil şeritleri ve oyun parklarındaki dinamizmi şehre taşıyan Mudo FTS64 Kadın Koleksiyonu, renklerin enerjisini baskılı tişörtlere, mini şort ve eteklere, rengarenk tulumlara, egzotik desenli gömleklere, ayakkabı ve floresan renkli çantalarına taşıyor. Nar çiçeği, mint yeşili, marin mavisi, güneş sarısı, fuşya gibi renklerin pozitif etkisiyle en eğlenceli yaz hatıraları tozlu raflardan çıkarıyor. Mudo FTS64 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile yazın şehre gelişini kutlamaya hazır olun!

 

Nostaljik detaylarla yazı karşılamak isteyenler için Mudo FTS64, çapa motiflerinin ve kalın çizgilerin öne çıktığı çok özel tasarımlar sunuyor. Modern denizkızına dönüşmenizi sağlayacak elbiseler, çizgili etekler, puantiyeli gömlekler ve çizgili bez çantalar, kırmızı ve yeşilin her tonuyla zenginleşiyor. Pantolon, ceket ve gömlekler farklı yıkama teknikleriyle dikkat çekerken, blok renkli portföy çantalar ve mokasen ayakkabılar sokak stiline damgasını vurmaya hazırlanıyor.

 

Romantik bohem çocukların stiline vurgu yapan dantelli elbiseler, yüksek belli pantolonlar, el işi nakışlı bluzlar, keten pantolon ve gömlekler, hasır çanta ve şapkalar küçük kasabaların dingin, huzurlu ve romantik atmosferini gardıroplarınıza taşıyor. Sıcak yaz akşamlarında arkadaşlarınızla paylaştığınız en keyifli anılar Mudo FTS64 stiliyle bütünleşiyor; renkli tişörtler, denim şortlar ve gömlekler stilinize dinamizm katarken, askılı elbiseler, dantel detaylı etekler ve dolgu topuklu ayakkabılar dişiliğinizi ön plana çıkarıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Festival Başlıyor!

 

Mudo FTS64 2013 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu’nda renkler başrolde! Yazın yakıcı kumsallardan gece plaj partilerine rahatlıkla geçiş yapabileceğiniz kombinlerde “California Hipster” akımından ilham alan renkli chino pantolonlar, desenli sweat shirt’ler, ekose gömlekler sizi renklerin enerjisiyle buluşturuyor.

 

Kolejli stili yeniden podyumlarda! Doğal yıkanmış denimler, Mudo FTS64 koleksiyonlarının klasiği haline gelen eşofman altları ve şortlar, paçaları kıvrılmış tarzıyla öne çıkan chino pantolonlar, ekoseli gömlekler ve renkli polo tişörtler kolej stilini yansıtırken renklerde lacivert, beyaz, sarı ve bej tonları öne çıkıyor. Kolej stilini tamamlayan en önemli aksesuarlarınız ise deri postacı çantaları, süet ayakkabılar ve şık kemerler yazın hızlı temposuna ayak uyduracak.

 

Sörf ruhunu öne çıkaran romantik erkeğin stili Mudo FTS64 ile yeniden aramızda. Güneşin yakıcı ışınlarından solmuş, kum taneleriyle haşır neşir olmaktan tozlanıp yumuşamış hissi veren turkuaz, sarı, mercan ve oranj renkli pantolon, baskılı tişört, şort ve aksesuarlarla sahilin tozunu attırıp dalgalar ve denizle kucaklaşmaya hazır mısınız?

 

Stiliyle şehrin ritmini yakalamak isteyenler için Mudo FTS64 şık seçimlerden oluşan temasıyla siyah ve gri rengi baş tacı ediyor.  Gri ve siyah gömlekler, dökümlü gri ve siyah trikolar, dar kesim denim gömlek ve pantolonlar, şık siyah çanta ve ayakkabılar ile şehrin rtimini yakalarken,  sezonun öne çıkan stil kodlarını yakalayın!

 

Mudo FTS64 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile trendleri yakalarken bir yandan yazın tadını çıkaracaksınız!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top