Genel

İNCİ DERİ FACEBOOK FAN SAYFASI 100 BİN TAKİPÇİYE ULAŞTI

95 yıllık köklü tarihi, yurtiçi ve yurtdışındaki satış noktaları ile Türkiye’nin önde gelen ayakkabı, çanta ve aksesuar markası İnci Deri, Facebook fan sayfasında 100 bin takipçiye ulaştı

Kaliteli ürün yelpazesi ve özel tasarımlarıyla moda severlerin beğenisini toplayan İnci Deri, sosyal medyada da interaktifliğini sürdürmeye devam ediyor. Facebook fan sayfasında 100 bin takipçiye ulaşan İnci Deri,  müşterileriyle direkt iletişim sağlamanın bilinci ile yürüttüğü medya çalışmalarında takipçilerine gün aşırı birbirinden özel paylaşımlarda bulunuyor.

Facebook sayfalarında sezon ürünlerini, kampanya haberlerini, işbirliklerini, modaya dair tüyoları veren İnci Deri aynı zamanda geliştirdiği eğlenceli oyunlar ve uygulamalar ile de takipçilerini hem eğlendiriyor hem de sürpriz hediyeler kazandırıyor.

2

Müşterilerimizin görüş ve önerilerinden besleniyoruz

Kadın ve erkek ayakkabılarında retro hippi stillerden, sadelik ve şıklığa, derinin en canlı en renkli halinden, klasik tarza kadar her zevke hitap eden ürün yelpazesiyle moda severlerin hayatlarına şıklık ve rahatlık katan İnci Deri, Facebook sayfalarında da yenilikçi tarzı ile sezona yön veriyor. Sayfalarında ki haber içeriklerinde ortalama 300 ün üzerinde beğeni, onlarca yorum alan  İnci Deri, takipçileriyle fikir alışverişi yaparak gündemi belirliyor. İnci Deri Pazarlama ve İletişim Direktörü Zeynep Çalıştıran Arapoğlu  “Takipçilerimizin fikirleri ve yorumları bizler için çok önemli. Facebook sayfamızda müşterilerimiz kampanyalarımızdan ve ürünlerimizden haberdar olurken biz de onlardan gelen geri dönüşlerden besleniyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

3 1

 

5

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir