‘Güç ve asalet’ yeni sezonda Pierre Cardin tasarımlarında…

Yeşil tepelerin üzerinde bir köy kalesi… Soylu geçmişi ihtişamlı kaleye bağlanan ve tepeyi sarmalayan yollar… Rüzgar bu tepelerde gücünü özellikle bahşediyor… Gücünü rüzgardan, asaletini soylu geçmişinden ve renklerini topraktan alan Pierre Cardin, Sonbahar/Kış’14 koleksiyonu ile erkeklere etkileyici seçimler sunuyor.

Erkek giyim modasının öncü markası Pierre Cardin, yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor. Farklı vücut tiplerine uyumluluk, kalite, rahatlık ve uygun fiyat politikasıyla tasarımlarına yön veren Pierre Cardin Baş Tasarımcısı Faruk Kalaycı, sonbahar-kış koleksiyonunun ilk temasıyla, topraktan beslenen, her şeyi ile doğal ruhlara hitap ediyor. Koleksiyonda kahve, camel ve bej tonları hardal rengi ile zenginleştirilirken, toprak renkleri detaylarda kullanılan gökyüzü mavisi ile hareketlendiriliyor.  Asaleti ve gücü yansıtan bu temada; ekoseli, king çizgili, Oxford gömlekler, silik desenli yelekli takımlar, triko yaka yünlü paltolar, trikodan hakim yaka ve mono yaka aplike cepli ceketler, şal yaka astarlı kalın trikolar, deri montlar, fitilli kadife pantolonlar, yünlü kravatlar ve chinolar yer alıyor.

Pierre Cardin (2) Pierre Cardin pantolon 169,9_ (4)

Pierre Cardin’in Voyager temasında ise mücadeleci, gezgin, pes etmeyen, sınırları zorlayan, adrenalini seven erkekler yansıtılıyor. Sporu hayatının bir parçası haline getirmiş, haftanın her günü spor ancak şık olmayı başaran kişiler için hafta sonu koleksiyonu; fonksiyonel sweatler, orta ve küçük ekoseli gömlekler, chinolar, efektif yıkamalı denimler, elyaf ya da kaz tüyü ile desteklenmiş çift taraflı yelek ve kabanlar, kalın ve fonksiyonel trikolar, klasik çizmeler, botlardan oluşuyor. Hafta içi koleksiyonu ise spor ceketler, kadife ve deri ile detaylandırılmış çizgili gömlekler, chino pantolon ile kombinlenen triko ve ekoseli kravatlar, ipek ve pamuk mendiller ile iş yaşamına rahat ve kişiye özgü karakteristik bir şıklık kazandırıyor.

Voyager temasıyla oluşturulan desenler çoraplara, ceketlerin içine, trikoların garnilerine girmesine izin verilebilecek kadar ince ve özel detaylarla hayatı renklendiriyor. Bu temanın hakim olduğu ayakkabılar ve kemerlerde tercih edilen materyal süet ve yıkanmış deri.  Koleksiyonun renkleri olan lacivert, mavi, saks mavisi, koyu yeşil ve koyu gri renkler kırmızı ile hareket kazanıyor. Sonbahar koleksiyonunda kullanılan parlak kırmızı kış koleksiyonunda bordoya doğru koyulaşıyor.

www.pierrecardin.com.tr

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top