CACHAREL EŞARPLARI İLE %100 İPEK, %100 DOĞAL GÜZELLİK

Nostaljik esintiler taşıyan ve her dönemde ilgi çekici bir aksesuar olarak öne çıkan eşarplar, Cacharel’in narin ipek dokusu ve tasarımlarındaki kendine özgü çizgileriyle, zamandan bağımsız bir moda anlayışına hizmet ediyor. Cacharel eşarpları bluz, ceket ve gömleklerin eşsiz tamamlayıcısı olmasının yanı sıra, dünya modasından taşıdığı ince detaylarla da dikkat çekiyor.

Romantik çizgileri %100 saf ipek dokusuyla birleştiren Cacharel, özel anlarınıza değer katan modelleriyle öne çıkıyor. Saf ipeğe stil kazandırarak kadınların beğenisine sunan Cacharel’in sınırlı sayıda üretilen koleksiyonunda yer alan ipek eşarplar, moda severler için doğal güzelliğin kapılarını aralıyor. Cacharel’in turkuaz, buz mavisi, pembe ve beyaz renk seçenekleri, duygusal ve romantik stillerle uyum sağlarken; fuşya, lacivert ve yeşil renkleri ise, renkli kişiliği olan kadınlara hitap ediyor.

Cacharel koleksiyonlarında yer alan ipek eşarplar, renkleriyle olduğu kadar, özgün çizgileriyle de adından söz ettiriyor. Günlük kullanıma uygun olarak tercih edilebilecek geometrik desenli tasarımlarının yanı sıra, özel günlerde giysilerin en vazgeçilmez tamamlayıcısı olan, kıvrımlı ve yuvarlak hatlı desenleriyle de göz dolduruyor.

Cacharel eşarpları, asalet ve romantizmin dengeli birlikteliğiyle, en göz alıcı aksesuarınız olmaya aday.

0255 0257 0259 0260 0261 cacharel tüm eşarplar 144 TL

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top