BATH & BODY WORKS BELLA ITALY SERİSİ İLE İTALYA’YA YOLCULUK!

İtalya’nın favori şehirlerinden esinlenerek yaratılan Bath&Body Works’ün Bella Italy serisi ile tatili tepeden tırnağa hissetmeye, Adriatik kıyısında bir yolculuğa çıkmaya hazır olun! İster  kendinizi Venedik’te gondolların üzerinde romantik bir kaçamakta hayal edin, isterseniz Capri Adası’ndaki deniz kenarında bir villada veya Roma’nın güzel sokaklarında… Tatilde İtalya ruhunu derinlemesine hissetmek istiyorsanız, Dolce Vita’dan esinlenerek yaratılmış Bella Italy tam size göre.

Sofistike, kendine güvenen ve göz kamaştıran gerçek İtalyan ruhu caddelerde bile kendini belli ediyor, aşkı çağrıştırıyor ve tüm bakışlar size çevriliyor.

Şeftalili bellini ve kremamsı İtalyan dondurmaları gibi karşı konulmaz yeni Bath & Body Works serisi, dünyanın en göz kamaştıran  ülkelerinden biri olan İtalya’nın cıvıl cıvıl ve genç ruhuna sahip.

Bella Italy Koleksiyonu:

Rome Honeysuckle Amore: İçindeki pembe hanımeli yaprakları, İtalyan şeftalisi ve selvi ağacı size İtalya’nın en favori şehri Roma’nın taş kaldırımlı sokaklarına götürecek.

Venice Dolce Berry: İçinde Venedik frambuazı , böğürtlen  miski ve vanilyalı kurabiye olan bu kokuyla hayat daha da tatlı.

Capri Seaside Citrus: Akdeniz greyfurtu, nektari ve odunsu amber notalarını koklayın ve  İtalyan sahillerinin incisi Capri’nin upuzun kumsallarında bir tatil kaçamağı hayal edin.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top