Astrolojik olarak spora başlamak için ideal günler

@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.
18.02.2015

Spora başlamak ya da başlamamak için hepimiz onlarca neden sıralayabiliriz. Kimbilir kaç kere spor salonuna kayıt yaptırdınız, yeni spor giysileri aldınız ya da her ay başında spora başlamak için kendi kendinize söz verdiniz! Birçok başarısızlık öykünüz olsa bile, spora başlarken motivasyonunuzu, iyi niyetinizi kaybetmemelisiniz. Geçmişteki spor girişimlerinizin üzerinizde bıraktığı olumsuz etkileri kendinizi uzak tutmalısınız. Belki de daha önce astrolojik olarak doğru zamanlarda spora başlamadınız.

Çok istediğimiz halde spor maceramızı bir türlü devam ettiremiyorsanız, spora ilk adımı atacağınız günü Ay’ın büyüme dönemine denk getirmelisiniz. Hilal’le başlayan Ay’ın İlkdördün fazının sonuna kadar devam eden süreç spora başlangıç yapmak için iyi bir dönem. Bu süreç astrolojide tohum atma zamanı olarak kabul ediliyor. Tohumların büyümesi için tüm şartlar oluştuğundan, zaman içinde meyve almanız mümkün oluyor.

Ay’ın büyüyen etkiyle bu dönemde spora başlarsanız, devamını getirebilirsiniz. Spor yapma isteğiniz ve fırsatlarınız da artabilir. Sağlıklı beslenme tarzına geçmeyi düşünüyorsanız, yine bu dönemde iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.

2015 yılının spora başlamak için en uygun tarihleri
20 Ocak, 19 Şubat, 20 Mart, 18 Nisan, 18 Mayıs, 16 Haziran, 16 Temmuz, 14 Ağustos, 13 Eylül, 13 Ekim, 11 Kasım, 11 Aralık

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top