Genel

ABDULLAH KİĞILI İLE BU SONBAHARDA ERKEKLER ŞIKLIK YARIŞINDA

Erkek giyimde kalite ve ustalığın imzasını taşıyan Abdullah Kiğılı, detay işçiliklerin öne çıkarıldığı ve modern dokunuşlarla oluşturulan koleksiyonuyla, iddialı görünmeyi seven erkeklerin tercihi oluyor. Bambu ağacından elde edilen ceketlerin hafif dokusu ve slimfit kalıp pantolonların şıklığı, bu sonbaharda erkeklerin vazgeçemediği ürünler arasında olacak.

 

Erkeklerin ihtiyaç duyduğu rahatlığı tasarımla buluşturan Abdullah Kiğılı, koleksiyonlarında her zamanki gibi sadelik, tasarım ve fonksiyonelliği ön plana çıkartıyor.

 

Özel Tasarım Bambu Ceketler, Bedenin Nefes Almasına Yardımcı Oluyor

 

Rahatlığın ve kalitenin adresi Abdullah Kiğılı, tarzından ödün vermeyen erkekler için alternatifli kombinleri vitrinlerinde sergiliyor. Bambu ağacından elde edilen ipliklerle üretilen bambu ceketler, dayanıklılığı ve sağlamlığıyla dikkat çekerken hafif dokusu ile de kullanıcılarını sıcaktan bunaltmıyor. Hava geçirgen özelliği ile bambu ceketler, bedenin nefes almasına yardımcı olurken, şıklıkları ile de göz dolduruyor. Yüzde 100 yünden üretilen ceketler 48-62 beden arası ve 4-6 drop olarak üretilirken; açık gri, mavi, marengo, kahve ve lacivert renk alternatifleri, kuşgözü ve ekose desenleriyle satışa sunuluyor.

 

Bambu ağacından elde edilen kumaşlar ile hazırlanan bambu ceketler,  slimfit pantolonlarla kombinleniyor. Açık griden petrole, kum renginden vizona kadar 12 farklı renk alternatifiyle şıklığınıza şıklık katacak pantolonlar, 4 drop ve 6 drop ile slimfit kalıp arası çalışılıyor ve erkekleri renkli bir moda yolculuğuna çıkarıyor.

 

Abdullah Kiğılı’nın rahat ve sportif koleksiyonu, kendi değerini bilen ve yazın enerjisini son bir kez hissetmek isteyen erkekler için tüm Abdullah Kiğılı mağazalarında sizleri bekliyor. www.kigili.com.tr

 

Editöre Not; Abdullah Kiğılı markası, Kiğılı’dan bağımsız farklı bir marka olup, haber içeriklerinde “Abdullah Kiğılı” tam adıyla verilmesi rica olunur.

 

Abdullah Kiğılı Mağazaları; Ankara’da; AnkaMall, Panora ve Kentpark AVM, İstanbul’da; İstinye Park, Kozyatağı Palladium, Ataköy Konakları ve Cevahir, İzmir’de; İzmir Forum Bornova, Bursa’da; Korupark AVM ve Adana’da; Adana M1 AVM’lerinde.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir