Genel

INTERSPORT’LA EĞLENCEYİ YAŞA

Intersport’un yaz koleksiyonuyla bu yaz, çocuklara daha eğlenceli geçecek. Plaj ürünlerinden futbol topuna, patenden yazlık giyime kadar, yüzlerce ürünü çocuklarla buluşturan Intersport, çocukları bu yaz renkli ve eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. 

 Çocukların tatillerini keyifle geçirebilmeleri için, yüzlerce ürün seçeneği sunan Intersport, çocuklarınızın yaz alışverişlerini tamamlamanız için doğru adres. Rengarenk bikini ve mayolar, tenis raketleri, kolluklar, çılgın desenlerde kaykaylar ve patenlerle bu yaz çok daha eğlenceli geçecek.

Firefly yaz koleksiyonu

Sezon trendlerini renkli tasarımlarıyla yorumlayan Firefly yaz koleksiyonu, şıklığı ve rahatlığı çocukların beğenisine sunmaya devam ediyor. Koleksiyonda çocukların enerjilerini yansıtan birçok renk ve model sunan Firefly, bikinilerden şortlara, boardlardan plaj toplarına kadar bir çok ürün seçeneği sunuyor. Çocuk olmanın ayrıcalığını renkli tasarımlarla yansıtan Firefly, rengarenk bikini ve deniz şortları ile çocuklara denizde ve havuzda rahatlık sunarken, farklı stilleri ile dikkat çekiyor.

Bu yaz çocuklar Firefly’ın kaykay, paten, scooter, frisby ve plaj oyunları ürünleri ile eğlenceyi doyasıya yaşarken, Cloud’un rengarenk ve desenli kulaklıkları ile müzik dinlemenin ayrıcalığını yaşayacak. Champion’un çocuklara özel hazırladığı rengarenk t-shirt, şort ve havluları ise bu yaz çocukların vazgeçilmezleri olacak.

Intersport’un yaz tatilinde çocuklara özel olarak sunduğu ürünler bunlarla sınırlı değil. Mckinley’in katlanabilir konforlu sandalyesi, rengarenk Genesis bisikletler, Techno Pro raketler, kolluklar ve can yelekleri Intersport mağazalarında cazip fiyat seçenekleriyle sizleri bekliyor.

INTERSPORT - Firefly Kids Body Board 33inc - 49,99TL INTERSPORT - Firefly Kids Swim Vest - 109TL INTERSPORT - Firefly Soft Beach Ball Set-39,90TL INTERSPORT ETİREL_LENA_59,99TL INTERSPORT ETİREL_LONA_29,99TL INTERSPORT -Genesis Princess 14 IncH -449,99 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir