Geleneksel mutfağı yenilikçi yaklaşımıyla yorumlayan ve her zaman yöresel ürünleri mevsiminde kullanmaya özen gösteren Topaz, her aya özel bir lezzeti ön plana çıkararak menüsünde mevsimselliğe vurgu yapıyor. Topaz’ın Haziran ayı boyunca misafirlerine sunacağı özel lezzeti ise yaz sofralarının en keyifli seçeneklerinden biri olan ızgara kabak çiçeği dolması.
Mutfağında kullanılan her lezzetin seçimi için Türkiye’yi karış karış gezen Topaz, her ay menüsündeki farklı bir tadı öne çıkararak misafirleri ile buluşturuyor. Menüsünde mevsimselliğe de önem veren Topaz’ın Haziran ayı ürünü ise menüsündeki bir başka yöresel tat olan ve yaz aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden kabak çiçeği.
Antalya’nın Serik bölgesinden Topaz’ın mutfağına gelen bu eşsiz lezzet, yaz aylarında hafif ama lezzetli yiyeceklerden hoşlananların favorisi olacak. Izgarası yapılan kabak çiçeği dolması Topaz’ın menüsünde, süzme yoğurt ile servis ediliyor.
Akdeniz ve geleneksel Osmanlı lezzetlerine getirdiği farklı yorumlarla getiren menüsüyle ön plana çıkan Topaz, boğazın eşsiz manzarasında, misafirlerine yaz ayları boyunca da ayrıcalıklı lezzetler sunmaya devam ediyor.