El yapımı, sıra dışı ve tamamen doğal bir çikolata deneyimi yaşamak ister misiniz?
Kullandıkları çikolatanın ham maddesi bloklar halinde Belçika ve Fransa’dan geliyor. Yapım aşamasında kesinlikle koruyucu madde, katkı maddesi, renklendirici ve yapay aroma kullanmıyorlar. Raf ömrünü koruyucu maddeler yerine, tamamen doğal malzemeler ve tekniklerle sağlıyorlar.
İstanbul’daki atölyeleri, ISO 22000 Gıda Güvenliği Sertifikası’na sahip ilk ve tek ‘el yapımı çikolata atölyesi’ olma özelliğini taşıyor.
Mehmet Yücel, Belçika’da aldığı eğitimlerin yanı sıra, yurt içi ve yurt dışında birçok ünlü çikolata şefi ile çalışmalar gerçekleştirmiş. Aynı zamanda dünyanın en büyük çikolata üreticisi olan Belçika menşeli Callebaut’un Türkiye Chocolate Academy’sinde ve Bilgi Üniversitesi’nde çikolata üzerine eğitimler veriyor. Giano Chocolate’ı da üst segment bir çikolata markası haline getirirken, kalitesinden ve doğallığından ödün vermeden butik ruhunu korumayı başarıyor.
Giano Chocolate’ın trüf, pralin ve tabletlerini incelemek ve sipariş vermek için giano.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.