Ütü masanızı alüminyum folyo ile kaplayın

Ütü masanızı alüminyum folyo ile kaplayın

Show TV’de yer alan habere göre, ütüyü daha kısa sürede bitirmek ya da mutfakta işlerinizi kolaylaştırmak için alüminyum folyodan faydalanabilirsiniz. Nasıl mı?


İşte alüminyum folyodan yararlanabileceğiniz alanlar…


– Renkleri kararan gümüş çatal bıçaklarınızı eski haline döndürün. Bunun için herhangi bir kabı alüminyum folyo ile kaplayın, içine 1 litre su doldurun ve 2 çay kaşığı tuz ekleyin. Rengi kararan gümüş parçalarınızı bu suyun içinde birkaç dakika bekletin, ardından temiz su ile durulayın. 


– Gümüşlerinizin kararmasını önleyin. Gümüş takımlarınızı kararmadan saklayabilmek için de alüminyum folyodan yararlanabilirsiniz. 


– Tencere ve tavalarınızdaki zor lekelerden kurtulun. Zor lekelerle başınız belada mı? Evde bulaşık süngeri ya da teliniz yoksa alüminyum folyo sayesinde tencerelerinizdeki bu zor lekelerden kurtulabilirsiniz. 


– Körleşen makasınızı bileyin. Kullandıktan sonra arta kalan alüminyum folyolarla körleşen ıçak ya da makaslarınızı bileyebilirsiniz. Yapmanız gereken alüminyum folyoları katlamak ve bıçak veya makasınızla bu folyoları kesmek.


– Ütüyü daha kısa sürede bitirin. Daha hızlı ütü yapmak için yardımınıza yine alüminyum folyo koşuyor. Ütünüzü daha kısa sürede bitirmek istiyorsanız ütü masanızı alüminyum folyo ile kaplayın. Böylece ısı elbiselerinizin üzerinze daha hızlı geçenek ve buruşukluklarla olan savaşı siz kazanacaksınız.


Alüminyum folyonun hayatınızı nasıl kolaylaştırdığını uygulamalı olarak görmek için videomuzu izleyebilirsiniz.


Alüminyum folyodan yararlanabileceğiniz alanlar – İZLE:



Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top