Sebi Bebi’den Hopi ile indirimli alışveriş yapmak için öneriler

@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.08.2015

Ünlü Vlogger Sebi Bebi, son zamanlarda herkesin çok konuştuğu Hopi’yi denemek için alışverişe çıktı. Alışveriş tutkunu olduğunu her fırsatta söyleyen Sebi Bebi, bu karlı alışverişi, eğlenceli bir video ile takipçileriyle paylaşıyor.

Sebi Bebi, Hopi’nin avantajlarını deneyimlediği bu alışverişinde bolca Paracık kazanıyor, pek çok ürünü indirimli alıyor ve karlı alışverişin keyfini çıkartıyor. Hopi’siyle tatil alışverişine çıkan Sebi Bebi, tatile gitmeden ihtiyacı olan her şeyi avantajı ile alıyor. Video’da göreceksiniz, Sebi Bebi kampanyalardan kazandığı Paracık’ları sonraki alışverişlerinde ikiye ve bazen üçü katlayarak harcıyor. Çok sevilen gözlüğünü yenileyerek başladığı alışverişinde, tatilde giyeceği sandaleti ve elbiseyi alarak devam eden Sebi Bebi, alışverişi tatilini eğlenceli kılacak yeni bir kulaklık alarak bitiriyor.
 

Siz de Sebi Bebi ve Hopi’den hediye kazanma fırsatı yakalayın

Sebi Bebi’nin bu eğlenceli alışverişinde bir de sürprizi var. Videonun sonunda küçük bir oyun hazırlayan Sebi Bebi, alışverişten aldıklarını bu oyuna katılan takipçilerine hediye edecek. Hediyeyi kazananları Hopi’nin Instagram hesabından duyurulacak. Tek yapmanız gereken video’yu izlemek ve sonundaki oyuna katılmak. Şansınız bol olsun. 

Hediye kazanma şansı için önce video’yu izleyin.