Baharın vazgeçilmezi trençkotlar

Baharın vazgeçilmezi trençkotlar

Bahar geldi, fakat soğuklar hâlâ gitmedi. Bu havalarda ne giyeceğimizi şaşırıyoruz. Kalın giyinsek terliyoruz, ince giyinsek üşüyoruz. İşte tüm bunlara çözüm için üretilen trençkotlar, mevsim geçişlerinde hayatımızı kurtarıyor. Birçok markanın yeni sezonunda yer alan trenchcoatlar, farklı kesim ve modelleri ile tüketicilerin beğenisine sunulmuş. Her kadının dolabında bulunması gereken temel parçalar arasında da ön sıralarda yer alan trenchler, şık görünümleri ile de kadınların daha stil sahibi görünmesini sağlıyor. 


En çok tercih edilen dış giyim


Özellikle bej, kahve ve siyah tonları tercih edilen trenchlerin, bu sezon her model ve rengi mağazalarda yerini almış. Giy-çık parçalar arasında, en çok tercih edilen dış giyimlerden biri haline geldiler. 



Erkeklerin de vazgeçilmezi 


Erkeklerde artık kadınlar kadar iyi giyiniyor. Bahar aylarında onlarında tercihlerinde ön sırada yer alan trençkotlar, erkeklerin daha modern ve karizmatik görünmesini sağlıyor. 



Çocuklara da çok yakışıyor


Trençkotlar çocukların büyümüşte küçülmüş bir görünüme sahip olmasını sağlarken, onları bir nebze olsun hava değişiminden koruyan parçalar arasında yer alıyor. Çocuklarınız için bu sezon mutlaka bir tane edinin derim.



Sakine Özaslan

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top