8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri

8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri

Kadınlar; her türlü zorluğa göğüs gerebilen, iç dünyası yıkılsa da çocukları için ayakta kalabilen, sayılı kaynakla bir evi baştan yaratabilen, yaşamın güzelliklerini göz önüne serebilen’dir. Kimi zaman aşkla kanat açar göğe yükselir, kimi zaman acıyla dibe batar ancak her ne olursa olsun ayağa kalkar, tekrar yükselir. 


Günümüzde maalesef farkına varılmasa da kadınlar, hayata güzellik katar, çalışır, üretir. Birçok kişinin sandığının aksine hayat amacı ve tek görevi birilerine hizmet etmek değildir. Gerekse insan haklarında hatta ve hatta dinlerde bile erkeklere kadınlara iyi davranılması gerekildiği söylemiştir. 


Toplumuzun kanayan yarası


Türk toplumunun utanç kaynağı, toplumun kapanmak bilmeyen yarası kadına şiddet ve kadın cinayetleri yüzünden günümüzde biz kadınlara itaf edilen 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutlamak, bu değerli günde topluma kadının değerini tekrar hatırlatarak sesimizi duyarmak çok daha önemli bir hale gelmiştir. Siz de 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutlayarak hem kadınlara itaf edilen bugünü onurlandırmak hem de kadına yönelik cinayetleri duyurmak istiyorsanız sizler için derlediğimiz yurdumuzun farklı şehirlerden 8 Mart Kadınlar Günü etkinlik rehberini derledik.


İşte şehir şehir 8 Mart Kadınlar Günü etkinlik rehberi…


HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top