Günlük yapılabilecek saç modelleri

günlük-sac-modelleri

Günün yoğun karmaşası ve stresi nedeniyle saçlarımıza gerekli özeni gösterememekteyiz. Fakat saç her zaman bir kadının en önemli süsü olmaktadır. Saçlarımızı kimi zaman özenle yapmış olsak da, gün içerisinde ki aşırı hareketlilik içerisinde bu özeni koruyamamaktayız. Ama yoğun bir iş hayatınızın olması, evin içerisinde ev işlerinde çok fazla koşuşturmanız kendinizden ödün vereceğiniz anlamına gelmemektedir. Bunun için gün içersinde yapabileceğiniz çok kolay saç modelleri mevcuttur. Bunun için çok büyük el becerisine sahip olmanız gerekmemektedir. Böylelikle hem gün içerisinde güzel görünmeye devam edersiniz hem de işlerinizi aksatmamış olursunuz. Günlük saç modelleri sayesinde oldukça şık görüneceksiniz.

günlük-sac-modelleri (1)

Kolay Saç Modeli Çeşitleri

  • Örgülü topuz, gün içersinde hem şık görünecek hem de oldukça kolay bir saç modelidir. Yapmanız gereken saçlarınızı örmeniz gerekir. Ördüğünüz saçı tam olarak saçınızın tepesinde dolayarak topuz haline getirerek oldukça şık bir görüntü kazanabilirsiniz.
  • Çarpraz örgülü topuz, gün içerisinde kullanabileceğiniz oldukça tarz bir saç modelidir. Yapmanız gereken saçınızın iki yanından bir miktar, saçınızın arkasından bir miktar saç bırakarak başlayabilirsiniz. Yandan bıraktığınız saçları örerek kafanızın arkasına sabitleyin. Daha sonra da arkada bıraktığınız saçı topuz haline getirerek kullanabilirsiniz.
  • Yan topuz modeli, günü kurutarak bir başka saç modeli de bu saçtır. Yapmanız gereken saçınızı tam olmasa da ikiye ayırın, daha sonra bir yanda saçınızı aşağıdan dolayarak topuz haline getiriniz. Bu saç oldukça sık ve kullanışlıdır. Günlük saç modelleri içinde en çok tercih edilenlerden birisidir.
  • At kuyruğu, günlük saç modelleri içerisinde en çok tercih edilen ve en pratik modeldir. Yapmanız gereken saçınızı önden hafif kopararak ensenizden yukarıya doğru toplamanızdır.
  • Saç bandıyla kısa saçlılar için şık bir topuz yapmaz oldukça kolaydır. Saç bandı takarak saçınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Daha sonra saç bandının içerisine saçları yerleştiriniz hem kolay hem de şık bir topuz elde edeceksiniz. 

 

  • Uzun saçlar için günlük topuz yapmak için yapmanız gereken ilk olarak bir at kuyruğu yapmanız. Daha sonra at kuyruğunu tepenizde dolayarak çok şık bir topuz elde edebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top