2015 güneş gözlüğü trendleri

2015 güneş gözlüğü trendleri

Mayıs ile birlikte yaz aylarına hızlı bir geçiş yaptık, güneşi iliklerimize kadar hissettiğimiz şu günlerde, en büyük yardımcımız güneş gözlüklerimiz.


Gözlerimizi güneşin zararlı ışınlarından korumakla kalmıyor, aynı zamanda giysilerimizin en büyük tamamlayıcıları da oluyorlar. Artık sadece güneş gözlüğü markaları değil, bildiğimiz tüm hazır giyim markaları da güneş gözlüğü sektörüne el atmış durumda. Bildiğimiz standart güneş gözlüğü kalıbını, daha tarz, yaratıcı ve göz alıcı duruma getirdiler. Güneş gözlüğünün çerçeve, cam, saplarına yaratıcı yenilikler ekleyerek, bambaşka şekilde güneş gözlüklerini oluşturdular.


Şimdilerde gözümüzü güneşten korumasına değil de, daha çok ne kadar kaliteli ve trend durduğuna bakarak gözlük alıyoruz. Gelin bu sezon en hit olan, güneş gözlüğü modellerinden derlediğimiz haberimize bir göz atalım. 


Yuvarlak çerçeveli modeller 


Bahsettiğimiz yuvarlak çerçeveler eski modellerden çok daha farklı. Çerçevelerin etrafını çeşitli aksesuar ve desenlerle süsleyen tasarımcılar, bize yeniliklerin ne kadar lüks ve havalı durabileceğini gösteriyorlar. 



Sivri uçlu modeller 


Bu senenin en trend modelleri arasına yer alan sivri uçlu çerçeveler, özellikle farklı giyinmeyi sevenler için ideal bir seçim. 



Renkli seçenekler 


Rengarenk modelleri ile bu yazın daha eğlenceli geçmesini sağlayacak, harika seçenekler bu sezon bizleri bekliyor. 



Çerçeve kenarları çeşitli aksesuarlarla süslenmiş modeller 


Bu yılın şüphesiz en havalı modelleri bunlar. Herkeste bulunmayan, kullanıcısını özel hissettiren modeller. Özellikle lüks markaların koleksiyonlarında yer alan bu modellerin haliyle fiyatları biraz yüksek ama biz sizler için onu da düşündük. Kendinize çeşitli aksesuarlar yardımıyla bu kadar güzel durabilecek gözlükler yapabilirsiniz.



Sakine Özaslan


Kadinvekadin.net özel haberidir.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top